Teekkarivaltuusto

Teekkarivaltuusto on yhdistyksen ylin päätäntävaltaa käyttävä elin. Teekkarivaltuusto siis päättää Tampereen Teekkarien ”suurista linjoista” ja ohjaa yhdistyksen toimintaa. Kukin perustajajäsenistä nimittää teekkarivaltuustoon kolme valtuutettua sekä kolme varavaltuutettua, eli jäseniä Teekkarivaltuustossa on yhteensä 39+39.  

Valtuustolla on vähintään kaksi sääntömääräistä kokousta vuodessa. Kuitenkin tavallisesti kokouksia järjestetään vuosittain 3-4 kappaletta. Valtuuston kokouksissa käsitellään ja hyväksytään esimerkiksi yhdistyksen toimintasuunnitelmat ja -kertomukset, talousarviot ja tilinpäätökset. Valtuusto valitsee myöskin vuosittain Tampereen Teekkarien hallituksen ja ohjaa sen toimintaa. Muita valtuustossa käsiteltäviä asioita voivat olla vaikkapa yhdistyksen suuret projektit, strategia ja kunniamerkeistä päättäminen. 

Killan, INTOn tai kannatusjäsenyhdisyksen jäsenenä olet tervetullut seuraamaan Teekkarivaltuuston kokouksia! Kokouspäivinä jokaisella on myös oikeus käyttää teekkarilakkia! 

Oletko kiinnostunut toimimaan teekkarivaltuustossa? 

Teekkarivaltuustoon kuuluminen on helppo tapa vaikuttaa Tampereen Teekkarien toimintaan. Voit toimia teekkarivaltuustossa, kunhan olet jonkin perustajajäsenen jäsen. Jokainen kilta ja INTO päättävät itse tavastaan valita edustajansa, joten ole yhteydessä hallitukseesi!