Anna palautetta

Vastaukset palautteisiin

Palaute: 

Moi, Minkä takia Pikkujouluristeilyssä on valittu Matkapojat matkatoimistona, kun 2020 perutulla risteilyllä todistautui, kuinka huono heidän asiakaspalvelu oli. Mä en tykännyt siitä, että kesti melkein puoli vuotta saada rahat takaisin ja sekin vasta sen jälkeen kun piti uhkailla kuluttajasuojan kanssa. Aika kyseenalaista valita uudestaan sama yhtiö, joka on kerran yrittänyt köyhiltä opiskelijoilta huijata rahaa. Olisiko voinut jotain kilpailijaa valita mieluummin? Matkailualalla on kuitenkin useampaa yhtiötä kilpailemassa.

Vastaus: 

Kiitos palautteestasi! Pikkujouluristeily päätettiin järjestää vielä tänä vuonna Matkapoikien kanssa siitä syystä, että Teekkarivaltuusto on esittänyt toiveita risteilyn korvaamisesta ympäristöystävällisemmällä tapahtumalla. Valtuusto on jättänyt meille ponsiesityksen, jossa toivotaan selvitettävän vaihtoehtoisia tapoja järjestää tapahtuma. Tästä syystä tänä vuonna ei lähdetty kilpailuttamaan matkanjärjestäjää, kun konseptiin saattaa olla tulossa muutoksia lähitulevaisuudessa. 

Lisäksi, kun alkuvuodesta tehtiin päätös jatkaa risteilyn järjestämistä Matkapoikien kanssa, rahojen palauttamiseen liittyvän ongelman kesto ei ollut vielä ihan tiedossa – silloin rahoja oli odoteltu “vasta” pari kuukautta ja Matkapojat lupaili, että rahojen palautus on työn alla. Tänä vuonna Matkapoikien kanssa on ollut lipunmyynnissä ongelmia, jotka ovat varmasti näkyneet myös osallistujille, kun lipunmyynti on katkennut pariinkin otteeseen. Lipunmyynnin vaikeuksista on keskusteltu Matkapoikien kanssa ja risteilyn järjestäjää pohditaan tulevaisuudessa. Keskustelussa otetaan huomioon niin palautteessasi mainitut viime vuoden ongelmat kuin tämän vuoden vaikeudet.
(Palaute kirjoitettu 11.10.2021)