Wappusihteeriksi? Vai kenties teekkarijaostoon? Haku auki nyt!

Mietitkö, mitä tekisit ensi vuonna? Oletko teekkari? Rakastatko tapahtumia – tai kenties erityisesti wappua? Say no more!

Tampereen Teekkarit hakevat ensi vuodelle

 • innokkaita teekkareita osallistumaan Teekkarijaostoon
 • kahta (2) työntekijää eli wappusihteeriä

Tällä kertaa hakeminen onnistuu yhdellä ja samalla lomakkeella, jossa voit ilmoittaa kiinnostuksesi yhteen tai molempiin tehtäviin! Lue tehtävistä lisää alta!

Hakemusta pääset täyttämään tästä!

Lomake sulkeutuu 12.1.2020 kello 23:59!

Teekkarijaostoon?

Teekkarijaoston tehtävä on teekkarikulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen Tampereella. Teekkarijaosto järjestää monipuolista teekkarihenkistä toimintaa, kuten tempauksia, lauluiltamia ja teemasitsejä. Tässä jaostossa saat arvokasta kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista sekä paljon, paljon uusia kontakteja ja hyviä ystäviä. Teekkarijaostossa toimiminen on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan omia hauskoja ideoita suuressa mittakaavassa, kehittämään omia organisointitaitoja ja kehittää arvokasta kulttuuriperintöä Tampereen teekkarien keskuudessa.

Tule antamaan osaamisesi Tampereen Teekkarien käyttöön ja tekemään vuodesta ikimuistoinen!

Teekkarijaostoon voi hakea kuka vain teekkarikulttuurista ja tekemisestä kiinnostunut jäsenjärjestön jäsen. Fukseilta haku on kuitenkin suljettu, koska he vielä opettelevat teekkariuden saloja. Lisätietoja jaostosta ja hausta voi kysyä teekkariyhdistyksen teekkarimestareilta Julius Haapakoskelta tai Ville-Pekka Frantsilta osoitteesta teekkarimestari(at)tampereenteekkarit.fi

Lisää tietoa sektoreista

Vuosijuhlat

Vuosijuhlavastaavat järjestävät Tampereen Teekkarit ry:n vuosijuhlat yhdessä yhdistyksen kulttuurimestarin kanssa.

Tapahtumat

Tapahtumavastaavat ovat päävastuussa teekkarijaoston tapahtumien järjestämisestä, tapahtumien ideoinnista ja tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Perinteisiä teekkarijaoston tapahtumia ovat mm. sukulaissitsit, pikkujouluristeily ja lakinlaskijaiset. Tapahtumavastaavana pääsee varmasti ideoimaan paljon uutta ja innostavaa!

Kulttuuri

Kulttuurivastaavana pääsee teekkarikulttuurin ja tamperelaisen teekkariuden ytimeen. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi teekkarimuseon ylläpitämistä ja kehittämistä sekä mieleenpainuvien tempausten järjestämistä.

Lukkari

Lukkari on vastuussa yhdistyksen laulukulttuurista ja sen kehittämisestä. Tärkeimpiä tehtäviä ovat lukkarikoulutusten järjestäminen, teekkarilauluun liittyvien tapahtumien ideoiminen ja yhdistyksen sitsien lukkarina toimiminen. Teekkarijaoston lukkari aktivoi myös muita teekkarilaulusta innostuneita.

Viestintä

Viestintävastaava huolehtii teekkarijaoston tiedotuksesta ja näkyvyydestä tehden tiivistä yhteistyötä yhdistyksen viestintämestarin kanssa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi Facebook-tapahtumien ja julisteiden tekoa.

Wappusihteeriksi

Wappusihteereiden toimenkuvaan kuuluu:

 • Lakituksen, Fuksikulkueen ja Teekkarikasteen järjestäminen
 • Järjestyksenvalvontakurssin järjestäminen
 • Yhteistyö TREYn wapputirehtöörien kanssa
 • Wappuna tapahtumissa edustaminen ja Wappuhengen luominen

Tehtävään valittavilta henkilöiltä odotamme:

 • Jämäkkää otetta ja tekemisen meininkiä
 • Esiintymiskykyä ja selkeää suullista ja kirjallista ulosantia
 • Hyviä ideoita Wapun kehittämiseen
 • Teekkarihenkisyyttä ja tiimihenkeä
 • Organisointi- ja yhteistyökykyä sekä järjestelmällisyyttä
 • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
 • Yliopisto-opintoja sekä kielitaitoa

Eduksi tehtävää suorittaessa on myös aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä.

Projektipalkkion suuruus on 300€/sihteeri.                                                                                                                                

Lisätietoja tehtävän sisällöstä sekä hausta saa kulttuurimestareilta Riinalta ja Jennalta samasta sähköpostiosoitteesta kulttuurimestari(at)tampereenteekkarit.fi sekä Telegramista @rintinq / @Jensba.