Vuoden 2021 teekkaritapahtuma, -tempaus ja -valtuutettu on valittu!

Tampereen Teekkarien hallitus päätti antaa tunnustusta kuluneen vuoden onnistumisista teekkariyhteisössämme. Tampereen Teekkarit jakavat tänä vuonna ”Vuoden teekkaritapahtuma”, ”Vuoden teekkaritempaus” sekä ”Vuoden teekkarivaltuutettu” -kunnianosoitukset aktiivisille toimijoille. Onnittelut valituille! Näiden myötä hallitus toivottaa jokaiselle erittäin hyvää joulunaikaa ja vuodenvaihdetta!

Vuoden teekkaritapahtuma

Vuoden teekkaritapahtuma on huikea teekkarihenkinen tapahtuma, joka voi olla jotain täysin uutta tai jo perinteinen, vuosittain toistuva tapahtuma. Tapahtuma ilmentää teekkarihenkisyyttä.

Vuoden teekkaritapahtumaksi nousi tapahtuma, joka kokosi yhteen suuren määrän kiltoja ja kerhoja kantamaan kortensa kekoon tapahtuman järjestämiseksi. Tämä perinteisellä, hyväksi todetulla kaavalla toteutettu tapahtuma otti huomioon viime vuoden poikkeustilanteen; tapahtuman avulla tupsufukseille saatiin aikaiseksi ikimuistoinen kokemus, joka oli heidän fuksivuodeltaan jäänyt välistä. Tapahtuma onnistui hyvin, keräsi hienon määrän osallistujia ja sai runsaasti kiitosta. Vuoden teekkaritapahtuma -palkinnon saa Wappulehti Tamppi tapahtumallaan Tupsutemmellys! 

Vuoden teekkaritempaus

Vuoden teekkaritempauksen teemana on ollut ajankohtainen tai yleinen asia, joka on yhteiskunnallisesti tärkeä ja teekkarien kannalta epäitsekäs. Tempaus on esittänyt teekkarit hyvässä valossa ja kohottanut teekkari-itsetuntoa. Tempaus ei ollut mielenosoitus ja se tehtiin hyvässä hengessä.

Vuosi oli tempauksien järjestämisen kannalta haastava. Tempauksia kuitenkin järjestettiin vuoden aikana ja etenkin yhdessä killassa tempauskulttuuria heräteltiin uudelleen eloon ahkerasti. Kilta järjesti vuoden aikana useita onnistuneita tempauksia, joista yksi nousi yli muiden. Tempauksessa oli ilahduttava määrä osallistujia ja kierrätysmateriaalit pääsivät uudelleen käyttöön lintujen kodeiksi. Vuoden teekkaritempaus -palkinnon saa Tampereen Rakentajakilta tempauksellaan linnunpönttötempaus! 

Vuoden teekkarivaltuutettu

Vuoden teekkarivaltuutettu on hoitanut valtuutetun tehtävänsä mallikkaasti ottaen rohkeasti kantaa päätettäviin asioihin. Hän on käynyt aktiivista keskustelua niin teekkarivaltuuston kokouksissa kuin niiden ulkopuolellakin.

Tämä valtuutettu on luottotoimija jo pidemmältä ajalta. Vaikka hänellä on paljon kokemusta, antaa hän silti myös muille mahdollisuuden esittää mielipiteensä ja rohkaisee siihen aktiivisesti. Hänen toimintansa on vaikuttanut positiivisesti niin hänen oman valtuustoryhmänsä kuin koko valtuuston toimintaan ja ilmapiiriin. Esimerkkinä on nostettava esille erittäin ansiokas työ hallituksenvalintaprosessin valmisteluissa. Vuoden teekkarivaltuutettu on Julius Haapakoski Bionerin valtuustoryhmästä!