Väli Kuolema 20.4.2022

Huhhuh.. Mitäs sitä eilen tuli taas tehtyä? Wappu on taas näyttänyt kasvonsa ja auringonpaiste sattuu silmiin. Onneksi pääsen bommariin turvaan! 

Joko alkaa Wappu tuntumaan fyysiseltä? No nyt löytyy ratkaisu! Juomaa, ruokaa, livemusiikkia, ja roppakaupalla aitoa sillistunnelmaa bommarissa!! Mitä muutakaan ihminen voisi keskellä Wappua kaivata? 

Tässä Väli Kuolemassa pääset keräilemään voimiesi rippeitä ja valmistautumaan uusiin koitoksiin ja loppuwappuun! Teekkarijaosto viihdyttää Wappukansaa ruuan ja juoman ohessa erilaisilla darraan sopivilla aktiviteeteilla, loppuhuipennuksena tietenkin livemusaa! Tästä vauhti toki kääntyy luonnolliseen nousukiitoon ja menoa on hyvä jatkaa silliksen virallisille jatkoille Nousuihin Supper Clubiin, jossa fiilistä nostattaa Cledos. Sillis jatkoineen kustantaa vain huokeat 15 euroa ja lipunmyynti alkaa heti wappujulkkarien jälkeen käteisellä julkkarien välittömässä läheisyydessä sekä Tampereen Teekkarien verkkokaupassa osoitteessa Tampereen Teekkarit ry:n verkkokauppa (holvi.com).  

Tapahtuma on reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin lomakkeella https://tinyurl.com/hairintalomake tai sähköpostilla hairinta@trey.fi, hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi.