Tietoa Wapusta

Rakkaat teekkarit,

Tässä vaiheessa tulee enää harvalle uutena asiana, että Suomen hallitus linjasi 12.3., että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat suositellaan peruutettavan 31.5. asti. TREY julkaisi tiedotuksen asiaan liittyen 12.3., joka kannattaa lukea huolellisesti läpi: https://trey.fi/koronaviruksen-aiheuttamat-seuraukset-ja-toimenpiteet-opiskelijoille.

Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että Tampereen Teekkarien Wapputapahtumia eli Lakitusta, Fuksikulkuetta ja Teekkarikastetta siirretään. Koskaan eivät ole fuksit kuitenkaan jääneet kastamatta, eivätkä jää tänäkään vuonna! Kuten TREY:n tiedotteessa lukee, tällä hetkellä Wapun siirtoa suunnitellaan myöhemmälle ajankohdalle, mahdollisesti alkusyksylle ja todennäköisesti tässä yhteydessä tullaan myös järjestämään meidän Wapputapahtumamme.

Lisätietoa wapun kuvioista tulee sitä mukaa, kun sidosryhmien kanssa keskustelu etenee. Fuksien osalta tiedotusta hoidetaan fuksivastaavien kautta, joten he ovat parhaita tietolähteitä mitä tulee fuksipisteisiin, jäynäkisaan, härweleihin jne.

Ennen wappua olevien tapahtumiemme osalta tietoa tulee ensi viikon aikana.