Lahjoita peruskorjausprojektiin?

Teekkarisauna Mörrimöykky sijaitsee Hervannassa kampuksen välittömässä läheisyydessä. Saunaa käyttävät tamperelaiset teekkarikillat ja –kerhot, joiden jäseninä on yli 5000 tekniikan alan opiskelijaa ja lisäksi alumneja löytyy moninkertainen määrä. Sauna on rakennettu 1992 lahjoitusten ja vapaaehtoistyön voimin, ja nyt 30 vuotta myöhemmin on aika toistaa temppu peruskorjauksen, uudistuksen ja mahdollisen laajennuksen kohdalla.

Kuluneiden pintojen lisäksi Teekkarisaunalla todetut suurimmat ongelmat liittyvät märkätiloihin ja kosteudenhallintaan sekä talotekniikan puutteisiin niin sähköjen, ilmastoinnin kuin lämmityksenkin osalta. Lisäksi sauna on hyvin ahdas eikä palvele liikuntarajoitteisia. Tarkoituksena on korjata nämä ja monta muuta ongelmaa sekä päivittää Teekkarisauna 2020-luvulle, mutta kaikki on täysin lahjoittajien käsissä!

Projektiin on saatu lahjoituksena mukaan jo tarvittavat arkkitehti- ja insinöörisuunnittelijat, mutta urakoitsijoita, materiaaleja ja rahaa puuttuu vielä. Lähde siis mukaan luomaan tulevaisuuden Teekkarisaunaa!

Projektitiimin yhteystiedot:

jusa.pietila @ teekkarisauna.fi
lauri.sahramaa @ teekkarisauna.fi
aleksi.jokela @ teekkarisauna.fi
nella.rajala @ teekkarisauna.fi