Tampereen Teekkarit hakee edustajaa Tampereen teekkarisäätiön hallitukseen

This position requires fluent finnish.

Tampereen teekkarisäätiö on säätiö, joka omistaa Teekkarisaunan kiinteistön. Säätiö omistaa myös Tupsulan yhdessä TOASin kanssa. Säätiö vastaa omaisuutensa kunnossapidosta ja lisäksi myöntää stipendejä Tampereelta diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi valmistuneille viiden vuoden välein, yleensä Tampereen Teekkarien vuosijuhlilla.

Teekkarisäätiön tarkoituksesta on määrätty sen säännöissä seuraavasti:

”Säätiön tarkoituksena on Tampereen yliopistossa teknillistieteellistä tutkintoa, ohjelmaa tai muuta teknillistieteellistä opintokokonaisuutta opiskelevien opiskelijoiden asunto- ja opiskelumahdollisuuksien edistäminen ja parantaminen rakennuttamalla tai hankkimalla rakennustavaltaan tarkoituksenmukaisia ja hintatasoltaan kohtuullisia opiskelija-asuntoja tarpeellisine lisätiloineen sekä vuokraamalla niitä mainituille opiskelijoille. Säätiö voi muullakin tavalla osallistua heidän yhteiskunnallisten, sosiaalisten, ammatillisten ja henkisten sekä opiskeluun, opintoihin ja opiskelijaelämään liittyviä pyrkimystensä tukemiseen. Lisäksi säätiö voi suorituttaa tarkoitustaan palvelevaa tutkimustyötä.”

Teekkarisäätiön hallituksessa toimii viisi jäsentä, joista kaksi on Tampereen Teekkarien nimeämiä ja yksi Tampereen teknillisen seuran nimeämä. Hallitukseen on avautumassa paikka Tampereen Teekkarien edustajalle, joten haemme innokasta ja teekkarihenkistä jäsentä mukaan Teekkarisäätiön hallitukseen. Hallituksen jäsenen toimikausi on vuoden 2022 loppuun asti.

Teekkarisäätiön hallituksessa pääset osallistumaan päätöksentekoon Teekkarisaunaan ja Tupsulaan liittyvissä asioissa. Ajankohtaisena aiheena säätiössä on mm. Teekkarisaunan peruskorjausprojekti. Hallituksessa toimimisen edellytykset ovat kokemus yhdistystoiminnasta ja vahva side tamperelaiseen teekkariyhteisöön.

Haku säätiön hallitukseen on auki sunnuntaihin 22.8. klo 23:59 asti. Vapaamuotoiset hakemukset sekä mahdolliset kysymykset hakuun liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hallitus(at)tampereenteekkarit.fi. Tampereen Teekkarien hallitus valitsee edustajan hakemusten perusteella ja ilmoittaa hakijoille valinnan tuloksesta.