Teekkaripassi

Teekkaripassi on osa Tampereen Teekkarien matalan kynnyksen palkitsemiskulttuuria. Teekkaripassissa kerätään pisteitä erilaisista teekkariyhdistyksen ja muiden järjestöjen nakeista, luottamustoimista ja muusta aktiivisesta toiminnasta yhteisön hyväksi. Pisteitä itselleen voi kerätä alla olevalla lomakkeella. Useamman kerran saman tehtävän tekemisestä voi saada samana vuonna pisteitä yhtä monta kertaa, kuin tehtävä on tehty.

Tarpeeksi pisteitä keränneille myönnetään tupsuja, jotka voi laittaa esimerkiksi haalareihin esille. Tupsuja on kolmea erilaista ja niiden pisterajat ovat seuraavat: 15 pistettä mustaan tupsuun, 30 pistettä hopeaan tupsuun ja 50 pistettä kultaiseen tupsuun. Pisteet kertyvät vuosi vuodelta aina edellisten vuosien pisteiden päälle. Seuraavat tupsut jaetaan syyskuussa 2022.

Jos kysymyksiä Teekkaripassista herää, ota yhteyttä järjestömestariin sähköpostilla jarjestomestari(at)tampereenteekkarit.fi tai Telegramissa @DjChickenMcPete.

Huomioithan, että lomake tulee täyttää jokainen kerta tismalleen samalla nimellä samalla kirjoitusasulla. Täsmennyksiä ja selityksiä pisteytyksiin löydät lomakkeen alta.

Nakilla tarkoitetaan mitä tahansa nakkia, esimerkiksi tarjoilua, siivousta, ständeilyä tai rastin pitämistä, joka ei kuitenkaan ole täysin vain oman mahdollisen hallituspestin hoitamista.