Fuksikasvatus

Hei, oletko uusi opiskelija tai oikeastaan tuleva teekkari? Lue tervetuliaismateriaali täältä!

fuksi = ensimmäisen vuoden opiskelija, josta tulee teekkari vasta Tammerkosken kuohuissa Teekkarikasteessa

Tamperelaisessa teekkariudessa on paljon opittavaa, mutta onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin. Jokainen fuksi saa syksyn ensimmäisten viikkojen aikana itselleen fuksipassin, jonka tarkoitus on tutustuttaa fuksi teekkarielämän saloihin. Passista löytyy laidasta laitaan leimattavaa, ja merkityt tapahtumat ja toiminnot ovat pisteytetty niiden suoritusvaatimusten ja muiden ominaisuuksien perusteella. Tarkoituksena on tutustua opiskelijaelämään monipuolisesti.

Kerätyt fuksipisteet tarkastetaan Wappuna, ja tarpeeksi pisteitä keränneet fuksit saavat kastautua teekkarilakki päässä Tammerkosken kuohuissa Teekkarikasteessa. Pisteitä on yllättävän helppo kerätä, sillä valinnanvaraa on runsaasti!

Fuksineuvosto neuvoo ja avaa passin sisältöä parhaimpansa mukaan – tunnistat heidät haalareissa roikkuvasta ketunhännästä!

Fuksineuvosto

Tampereen Teekkarien Fuksineuvosto muodostuu kiltojen nykyisistä ja entisistä fuksivastaavista. He järjestävät sekä omissa killoissaan että yhdessä monipuolista fuksitoimintaa, jotta jokaisella fuksilla on mahdollisuus kasvaa kunnon teekkariksi.

Fuksineuvosto lyhennetään usein FN.