Teekkarikasteviikon aikataulu

Teekkarikaste on vihdoin täällä! Tänä vuonna lauantain 11.9. Teekkarikastetta edeltää Teekkarikasteviikko 6.–11.9. Teekkarikasteviikko sisältää monenlaisia uusia sekä perinteikkäitä tapahtumia. Tapahtumat ovat Tampereen Teekkarien jäsenjärjestöjen järjestämiä. Nappaa talteen viikon aikataulu alempaa! Osa tapahtumista on maksullisia ja osaan tapahtumista täytyy ilmoittautua etukäteen.  

Maanantai 6.9. 

Namiappro

Tampereen makein opiskelijatapahtuma NamiAppro on jo 13. kertaa järjestettävä kahvilakierros, johon osallistuessasi pääset haastamaan oman herkuttelukykysi kahviloiden pistäessä parhaat tarjouksensa peliin. Namintäyteisen iltapäivän aikana tutustut Tampereen kahviloihin ja kanssaopiskelijoihisi, ja urhoollisesta herkuttelusuorituksesta sinut palkitaan NamiKandin, HerkkuDI:n tai MättöTohtorin arvonimellä sekä asiaankuuluvalla haalarimerkillä! Tapahtuma on alkoholiton, mutta sokerihumala on taattu. Tervetuloa mukaan maanantaina 6.9. kello 13 alkaen! Lisätietoja päivitetään lähempänä tapahtumaa Facebookiin ja osoitteeseen namiappro.fi. Tapahtuma järjestetään koronavirustilanne huomioiden.


Tupsutemmellys 

Kohta se on täällä! Maanantaina 6.9. klo 15 on nimittäin aika laittaa tupsulakki päähän ja lähteä Tampereen keskustaan temmeltämään! ILMAINEN TupsuTemmellys on kaikille toista opiskeluvuottansa aloittaville suunnattu hulvaton rastikierrostapahtuma jossa jokainen pääsee vapauttamaan sisäisen pikkutemmeltäjänsä.
Ryhdy siis jo keräämään 4-5 hengen joukkuettasi, sillä voittajille JA parhaille tiimiasuille on luvassa TEKin sponsoroimia huikeita palkintoja!
Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 25.8. klo 12 ja ilmolinkki ilmestyy Tampin instagramiin @wappulehtitamppi

Härwelikisa

Härwelikisa tulee taas!! Patentointi 3.9. Rakentaminen 7.-9.9. Lisätietoja osoitteessa Harweli.fiKeskiviikko 8.9.

Tupsuvälitunti 

Syksy on saapunut Hervannan kampuksen etunurtsille, ja koulu on polkaistu vihdoin käyntiin. Kuitenkin koulun ohella on hyvä pitää taukoja raskaasta kasteviikosta, ja mikä onkaan parempi tapa rentoutua kuin saapua Hiukkasen järjestämään Tupsuvälituntiin! Kasteviikon keskiviikkona 8.9. klo 12-15 sinulla on mahdollisuus verestää muistojasi ala-asteen varteista mitä mahtavimmassa Suomen syyssäässä. Ilmoittautuminen ja lisätietoa tapahtumasta löytyy sen Facebook-sivulta.

Torstai 9.9.

Ulkohervantapeli 

Oletko koskaan päässyt pelaamaan TiTen legendaarista Herwantapelilä? Nyt on mahdollisuus, sillä Herwantapeli ilmestyy etunurtsille 9.9. kasteviikon kunniaksi! Nappaa siis kolme kaveria mukaan ja tule pelaamaan. Peli maksaa 10€ per hlö. ja se pitää maksaa käteisellä etunurtsilla.

JäynäBox

JäynäBoxissa fuksit palauttavat valmiin jäynädokumentaationsa muistitikulla Etunurtsilla olevaan palautusboksiin mahdollisimman omaperäisellä tavalla. Palautus tapahtuu max. 15 hengen ryhmissä aikataulun mukaisesti 14.30 alkaen. Tapahtumassa on toivottavaa oleskella vain oman suorituksensa ajan! Facebook-tapahtuma täällä.

Perjantai 10.9.

Jäynäkisan fuksisarjan voittajien julistus

Voittajien julistus tapahtuu etänä Zoomissa kello 17.00. Sijoitukset paljastetaan viimeisestä alkaen, ja parhaat jäynät katsotaan ennen voittajien julistusta. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kastejärjestyksen ratkaisevaa jännitysnäytelmää! Facebook-tapahtuma täällä.


Syyshumppa PERUTTU

Onko sulla jo ikävä Kellarihumppaa? Niin meilläkin! Tästä syystä päätimmekin lievittää ikävää aivan uudella tapahtumalla, YKIn ja TARAKIn HUMPPA WITH RODEO TWIST:llä.

Tapahtuma järjestetään perjantaina 10.9. Messukylän työväentalolla klo 18–22 ja sisäänpääsymaksu on 3 euroa. Luvassa on muun muassa TARAKI bändi ja asukilpailu. Asukilpailussa palkitaan parhaimmat rodeoteemaiset asut. Nyt on siis aika etsiä cooleimmat bootsit ja tyylikkäimmät cowboy-hatut ja laittaa jalalla koreasti.

Koronan vuoksi tapahtumaan täytyy ilmoittautua ja osallistujamäärä on rajattu, jotta tapahtuma noudattaisi koronarajoituksia ja olisi osallistujille turvallinen. Seuraamme koronatilannetta ja tarkempi osallistujamäärä ilmoitetaan myöhemmin.

 Ilmoittautumislinkki sekä muuta lisätietoa on tulossa Facebookiin.
 

Lauantai 11.9.

Teekkarikaste  

Kaste ei esittelyjä kaipaa! Lisätietoja Facebookista.

Mikäli osallistut Teekkarikasteviikon tapahtumiin, muistathan noudattaa sekä aluehallintoviraston antamia paikallisia että tapahtuman järjestäjän antamia toimintaohjeita vallitsevan tilanteen vuoksi.