Teekkarijaoston kevään 2022 tapakasvatukset

Mitä on sitsit ja miten siellä käyttäydytään?
Miten, missä ja milloin teekkarilakkia oikein käytetään
Mitä tarkoittaa tumma puku pukukoodina? Miten teekkari laulaa?

Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin, kun Teekkarijaosto järjestää perinteisen tapakasvatuksensa! Tänä keväänä Teekkarijaoston tapakasvatus järjestetään kahtena ajankohtana: suomenkielinen tapakasvatus tiistaina 22.3. klo 14 Festian isossa salissa FA044, ja englanninkielinen tapakasvatus tiistaina 22.3. klo 15 samassa salissa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta saavuthan ajoissa paikalle.

Tapakasvatuksessa opit sen tärkeimmän eli kuinka teekkari käyttäytyy arvokkaasti ja fiksusti erilaisissa tapahtumissa sekä paljon muuta teekkarikulttuurista! Pääset muun muassa kuulemaan, miltä eri pukukoodit käytännössä näyttävät sekä esittämään visaisia kysymyksiä kaikesta sitsaamiseen ja teekkareiden tapoihin liittyvästä.

Tapahtumaan pyritään järjestämään etäosallistumismahdollisuus striimin kautta, mutta fuksipisteet voi saada ainoastaan liveosallistumisesta. Linkki striimiin tulee myöhemmin tähän.

Tapakasvatus on juuri sinulle, mikäli hamuat fuksipassiisi lisää fuksipisteitä ja toiveissasi on saada paljon iloisia tapahtumakokemuksia ilman hermoilua etiketistä!

TL;DR:
Mitä? Teekkarijaoston tapakasvatus
Milloin? 22.3. klo 14:00 tai klo 15:00
Missä? Festian isossa salissa FA044
Miksi? Teekkarikulttuuri ja fuksipisteet ovat arvokkaita