Teekkarijaostoon? Wappusihteeriksi? Haku on nyt auki!

Kiinnostaako sinua teekkarikulttuuri? Onko tapahtumien järjestäminen lähellä sydäntä? Tekeekö mielesi laulaa teekkarilauluja yötä päivää? Haluatko viilata tapahtumatekstejä lähes täydelliseen muotoon? Sykkiikö sydämesi opiskelijawapulle? Haluaisitko muuten vaan olla mukana tekemässä tamperelaista teekkarikulttuuria ja päästä osaksi huippua porukkaa?

Jos vastasin yhteenkään edellisistä kysymyksistä kyllä, sinun on aika hakea ensi vuoden Teekkarijaostoon tai vuoden 2021 wappusihteeriksi!

Teekkarijaoston sektoreita on menneen viikon aikana esitelty Tampereen Teekkarien Instagramissa , ne kannattaa käydä katsomassa! Tämän vuoden teekkarijaoston jäsenet ja vastuualueet löytyvät täältä.

Teekkarijaostoon?

Haku Teekkarijaostoon on auki 7.12.2020-10.1.2021, ja haku tapahtuu täällä!

Jos sinulle tulee mitään kysymyksiä liittyen Teekkarijaostoon, voit ottaa yhteyttä Teekkarijaoston puheenjohtajaan eli Teekkarimestariin Ville-Pekka Frantsiin esimerkiksi sähköpostilla teekkarimestari(at)tampereenteekkarit.fi tai telegramissa (at)voidAA.

Wappusihteeriksi?

Haku vuoden 2021 wapun Wappusihteeriksi on myös auki 7.12.2020-10.1.2021, ja myös sen haku tapahtuu täällä!

Jos tulee kysymyksiä liittyen Wappusihteerihakuun, voi ottaa yhteyttä Kulttuurimestariin Jenna Suorantaan sähköpostitse kulttuurimestari(at)tampereenteekkarit.fi tai telegramissa (at)Jensba.