Teekkarijaoston syksyn 2021 tapakasvatukset

Mitä on sitsit ja miten siellä käyttäydytään? 

Miten, missä ja milloin teekkarilakkia oikein käytetään?  

Mitä tarkoittaa tumma puku pukukoodina? 

Miten teekkari laulaa? 

Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin, kun Teekkarijaosto järjestää perinteisen tapakasvatuksensa! Tänä syksynä Teekkarijaoston tapakasvatus järjestetään kahtena ajankohtana: suomenkielinen tapakasvatus maanantaina 25.10. klo 16 Tietotalon salissa TB103, ja englanninkielinen tapakasvatus maanantaina 8.11. klo 15 samassa salissa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta saavuthan ajoissa paikalle. 

Tapakasvatuksessa opit sen tärkeimmän eli kuinka teekkari käyttäytyy arvokkaasti ja fiksusti erilaisissa tapahtumissa sekä paljon muuta teekkarikulttuurista! Pääset muun muassa kuulemaan, miltä eri pukukoodit käytännössä näyttävät sekä esittämään visaisia kysymyksiä kaikesta sitsaamiseen ja teekkareiden tapoihin liittyvästä. Tapakasvatuksesta saat myös viime hetken vinkit syksyn fuksisitseille tai KV-sitseille! 

Tapakasvatus on juuri sinulle, mikäli hamuat fuksipassiisi lisää fuksipisteitä ja toiveissasi on saada paljon iloisia tapahtumakokemuksia ilman hermoilua etiketistä! 

TL;DR: 

Mitä? Teekkarijaoston tapakasvatus 
Milloin? 25.10. klo 16:00 tai 8.11. klo 15:00 
Missä? Tietotalon salissa TB103 
Miksi? Teekkarikulttuuri ja fuksipisteet ovat arvokkaita 
FB?:  suomenkielinen tapahtuma: https://fb.me/e/49uifuUU4  
        englanninkielinen tapahtuma: https://fb.me/e/2CwNtLkOw