PERUTTU 12.12. Tampereen Teekkarien 55. vuosijuhlat

Valitettavasti vallitsevien olosuhteiden takia joudumme perumaan Tampereen Teekkarien 55. vuosijuhlat 12.12..

Tilanne on harmillinen, olisimmehan kaikki halunneet päästä juhlistamaan näitä melkein pyöreitä vuosia porukalla, mutta kaikkien terveyden kannalta sekä Suomen viranomaisten antamien suosituksien puolesta peruminen on järkevin sekä vastuullisin asia tehdä nyt.

Jos kysymyksiä, huolia tai murheita tulee, ne voi laittaa Tampereen Teekkarien hallitukselle hallitus(at)tampereenteekkarit.fi.

Toivottavasti ensi vuonna päästään juhlimaan yhdessä jo 56-vuotiasta Teekkariyhdistystä!

Taas olisi aika kaivaa frakit ja iltapuvut esiin komeroista, sillä Tampereen Teekkarit viettävät 55-vuotisjuhlia lauantaina 12.12.2020. Ilmoittautuminen juhliin aukeaa perjantaina 23.10. klo 12.00 ja sulkeutuu 30.10. tai kun osallistujamäärä on täynnä. Mukaan juhliin pääset ilmoittautumaan täällä.

Pääjuhla alkaa Sokos hotelli Ilveksen Ball Roomissa lauantaina 12.12. klo 18. Pääjuhlan ja jatkojen jälkeen bussit kuljettavat juhlakansan takaisin Hervantaan. Illan pukukoodina toimii juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Seuraamme tarkasti vallitsevaa tilannetta ja olemme varautuneet perumaan vuosijuhlat tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Tämän vuoksi vuosijuhlien osallistumismaksu tarkentuu vasta lähempänä tapahtumaa, mutta arvio lipun hinnalle on 75-90 euroa. Osallistumismaksut tullaan keräämään laskulla myöhemmin hinnan ja järjestelyjen tarkentuessa.  Tarkemmat ohjeet toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Vuosijuhlien Facebook-tapahtuma löytyy täältä.