Mitä kuuluu, viestintämestari?

Mitä kuuluu -sarja kertoo yhdistyksen toiminnasta ympäri vuoden jokaisen hallituslaisen näkökulmasta. Ensimmäisenä vuorossa on viestintämestari Nella Rajala.

Alkuvuosi teekkariyhdistyksessä on lähtenyt käyntiin todella vauhdikkaasti. Toiminnan käynnistäminen jokaisella sektorilla on vaatinut paljon uusiin asioihin perehtymistä ja kouluttautumista sekä lukuisia tapaamisia niin hallituksen kesken kuin ylioppilaskunnan ja aikaisempien toimijoiden kanssa. Koko alkuvuosi on kyllä ollut järjettömän mielenkiintoista, ja olen oppinut todella paljon uutta teekkariudesta ja teekkarihistoriasta. Onneksi hallituksella on silti ollut kivasti aikaa tutustua toisiinsa sekä esimerkiksi laittaa kuntoon entistä ylioppilaskunnan kahvihuonetta omaksi kerhotilaksemme Loimioksi.

Entäs sitten oma sektorini eli viestintä ja brändi? Vaikka tekniikanpunaista ja ratasteemaista brändiä käytettiin jo viime vuonna, olen tämän vuoden puolella jatkanut sen hiomista. Pian alamme teekkarijaoston viestintävastaavan kanssa yhtenäistämään fuksineuvoston ja teekkarijaoston brändiä ja viestintää Tampereen Teekkarien kanssa, jotta teillä kaikilla olisi helppoa ja nopeaa löytää tapahtumiamme. Tavoitteena olisi, että jokaisella teekkarilla olisi kevään kuluessa selkeä kuva mitä teekkariyhdistys tekee ja mistä löydän haluamani tiedon. Jälkimmäiseen vastaan teille heti:

Nettisivut www.tampereenteekkarit.fi 
Kaikki tarvittava tiedotus tapahtumista ja uutisista jne.! Myös pysyvämmät tiedot esim. teekkarisaunasta sekä  kaikki tarvittavat yhteystiedot.

Instagram @tampereenteekkarit
Kuvia kaikenlaisista teekkaritapahtumista sekä teekkariyhdistyksen toiminnasta! Varsinkin tilin stoorissa ajankohtaisia muistutuksia sekä muuta hassuttelua.

Facebook-sivu Tampereen Teekkarit
Facebookiin päivittyy tieto, kun nettisivuille tulee uutta informaatiota tai tapahtumista saapuu kuvat galleriaan jne. Kaikista tapahtumista tehdään myös FB-tapahtuma, jotta et missaisi mitään!

Telegram-tiedotuskanava
Teekkariaiheista ja ajankohtaista tiedotusta teekkariyhdistykseltä sekä killoilta! Liity täältä: https://t.me/tampereenteekkarit

Twitter @teekkari
Jos käytät Twitteriä, voit halutessasi merkitä Tampereen Teekkarien tilin twiittiisi!

Lisäksi hyödynnämme tärkeissä tiedotteissa ylioppilaskunnan tiedotuslistaa, joten muista lukea oman järjestösi viikkotiedotteet.

Siinäpä oikeastaan tärkeimmät viestintäsektorin kuulumiset. Pieniä haasteita on ollut nettisivujen kanssa, mutta eikös pienet vastoinkäymiset kuulu aina asiaan? Ja onneksi tässä on koko vuosi aikaa selvittää ja harjoitella! Muuten sitten seuraavaksi suunnitelmissa on hallituslaisten esittelyä Instagramissa, ehkä jotain pientä somekilpailua sekä ainakin haalarimerkkien tilaamista. Pysykää siis kuulolla!

Oispa Wappu,

Nella