Mitä kuuluu, kulttuurimestari?

Mitä kuuluu -sarja kertoo yhdistyksen toiminnasta ympäri vuoden jokaisen hallituslaisen näkökulmasta. Seuraavana vuorossa on kulttuurimestari Riina Ulkuniemi.

WABU EI LOPU! Tampereen Teekkareiden kulttuurimestari Riina täsä terve! Vuosi 2019 on lähtenyt kyllä niin sanotusti TÄYSIÄ alkuun, lähinnä siksi, että mun päävastuualueet yhdistyksen toiminnassa ovat Wapun teekkaritapahtumat – nämä projektit starttasivatkin käytännössä heti vuodenvaihteen jälkeen.

Wapun teekkaritapahtumat eli Kultakutrin lakitus, Fuksikulkue ja Teekkarikaste vaativat hurjasti järjestyksenvalvojia, joten heidän rekrytointi tulikin aloittaa samantien. Tänä Wappuna tapahtumiamme turvaavat huikeat 92 vapaaehtoista järjestyksenvalvojaa. <3 Tämän lisäksi vuoden alussa rekrytoitiin myös yhdistyksen wappusihteerit järjestämään Wapputapahtumiamme. Kuitenkin wappusihteerien ja yhdistyksen rooli koko yliopistoyhteisön Wapussa oli alkuvuonna vielä suuri mysteeri.

Wapputiimi koostuu tänä vuonna sekä Tampereen ylioppilaskunta TREYn että Tampereen Teekkareiden poppoosta. On ollut aivan huikeaa päästä tekemään Wappua koko yliopistoyhteisölle ja huomata, kuinka moni järjestö on lähtenyt tekemään tapahtumia isommin ja kaikille. Kannustakin jokaista tutustumaan tapahtumatarjontaan, sillä vielä ehdit kerätä itsellesi esimerkiksi Wappulusmun tai Wappupyrkyrin tittelin osallistumalla Teemunkierrostapahtumiin. Lisää tietoa Wapusta löydät täälltä: https://trey.fi/yhteiso/wappu

Toivotan kaikille ihanaa Suomen suurinta Wappua ja onnea Wapun aikaisten mysteerien ratkomiseen!

Riina ”Iriina Adler”, Mysteeriwappu2019