Megalauluiltama 26.4.2022

Teekkarisaunalla pärähtää jälleen, kun Teekkarijaoston perinteinen Megalauluiltama lähtee käyntiin tiistaina 26.4. klo 18 alkaen! Megalauluiltamassa pääset ystäviesi kanssa laulamaan sitseiltä ja saunailloista tutuksi tulleita teekkarilauluja, ja illan aikana saatat oppia jonkun verran myös uusia värssyjä. Yhteislaulujen lisäksi illan tunnelmaa kohottaa nostalgista BumtsiBumia mukaileva ohjelma, jossa joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan arvaten ja esittäen laulukirjoista löytyviä lauluja. Ohjelmaa järjestetään useampaan kertaan illan aikana, ja voittajajoukkuille on luvassa palkintoja! 

Megalauluiltama on myös osa Teemunkierrosta, jonka leiman saat osallistumalla joko yhteislauluun tai BumtsiBumiin. Leimoja jaetaan aina klo 22 asti. Sauna on puolestaan lämpimänä koko illan, joten Teemunkierroksen leiman saatuasi voit jatkaa laulamista saunan lauteilla tai paljussa. 

Nyt on siis aika kaivaa laulukirjat esiin ja tankata aimo annos laulukulttuuria. Kerää ystävistäsi BumtsiBum-joukkue kasaan ja suunnatkaa yhdessä kohti Teekkarisaunaa tiistaina 26.4. – laitetaan Teekkarisauna raikumaan!  

Megalauluiltama on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin lomakkeella https://tinyurl.com/hairintalomake tai sähköpostilla hairinta@trey.fi, hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi