LAKITUS 2021

Lakitus tulee tänäkin vuonna!

Tapahtuma järjestetään striimin välityksellä 30.4. klo 22:15 alkaen. Tule seuraamaan ja nauttimaan illasta omalta kotisohvaltasi! Tapahtumaa tulee seurata striimin välityksellä, eikä itse tapahtuma-alueelle saa kokoontua! Muistetaan kaikki myös noudattaa aluehallintoviraston antamia kokoontumissuosituksia ja rajoituksia. Löydät ajankohtaiset päätökset Pirkanmaalle täältä.

Talviunilla olleen teekkarilakin voit taas painaa päähäsi Teekkarihymnin säestämänä ja kuohuvaa nauttiessa 1.5. kello 00:00! ✨ Illan aikana on tiedossa muun muassa bändi ja muuta seurattavaa ohjelmaa. Tunnelma nousee kattoon kellon lyödessä keskiyön, jolloin Teekkarilakin voi painaa päähänsä.

Teekkarihymniä laulettaessa ensimmäisen säkeistön aikana lakkia pidellään oikealla olkapäällä, toisen säkeistön ajaksi se nostetaan korkealle ilmaan ja kolmannen säkeistön alussa se painetaan päähän. Lakin ollessa päässä on suotavaa nauttia lasillinen kuplivaa.

Illan tunnelmia voi jakaa instagramissa tägäämällä @tampereenteekkarit ja lisäämällä tunnisteen #lakitus2021.

Linkki striimiin

Linkki Fb -tapahtumaan

Tapahtuma on tallenne. Tapahtuma on osa TREYn Wappukalenteria ja tapahtumassa noudatetaan tapahtumaohjeistuksia. Ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilöihin voit olla tarvittaessa yhteydessä (hairinta(at)trey.fi hairintamies(at)trey.fi hairintanainen(at)trey.fi)

Kuva: Mika Kiviluoma