Lakinlaskijaiset ja Tupsugaala 2021

Syysiltain tummentuessa on pian jälleen aika laskea tuo rakas teekkariuden tunnus, Teekkarilakki, ansaitulle talvilevolleen. Tämä harras rituaali tapahtuu perinteiden mukaisesti syyskuun viimeisenä päivänä ja huipentuu vuorokauden ja kuukauden vaihtuessa lakkien riisumiseen Teekkarihymnin saattelemana.

Tänä vuonna ennen Lakinlaskijaisten alkua pidetään Tupsugaala, eli Teekkaripassiin pisteitä tarpeeksi keränneet saavat ensimmäiset tupsut ikinä haalareihinsa tapahtuman alussa!

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereen koiraurheilijoiden agilitykentällä, joten lasinsirujen välttämiseksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki jättävät skumppapullonsa sekä muut lasipakatut virvokkeensa kotiin!

Tapahtumassa pyritään noudattamaan turvavälejä ja tarjolla on maskeja sekä käsidesiä. Jääthän kipeänä kotiin ja seuraat tapahtumaa striimin kautta! Tapahtuman osanottajista kerätään lista koronaseurannan vuoksi, ilmoittauduthan myöhemmin julkaistavan linkin kautta, jos osallistut tapahtumaan paikan päällä. Lisätietoja tapahtumasta Facebookista.

Mitä: Lakinlaskijaiset & Tupsugaala
Missä: Väkipyöränkatu 2, 33720 Tampere sekä striiminä kotisohvallesi osoitteessa twitch.tv/tampereenteekkarit
Milloin: 30.9. alkaen klo 22.30