Lakinlaskussa nimitettiin uusia Kelpo Teekkareita sekä jaettiin ensimmäiset Teekkaripassin tupsut!

Tänäkin vuonna Lakinlaskun yhteydessä saimme kunnian palkita aktiivisia teekkareita. Perinteisesti myönnettiin uusia Kelpo Teekkarien arvonimiä, joiden lisäksi jaettiin ensimmäiset tupsut Teekkaripassia aktiivisesti täyttäneille. 

Säännöissä Kelpo Teekkarin arvonimi määritellään seuraavasti: 

”Yhdistyksen hallitus voi myöntää Kelpo Teekkarin arvonimen aktiivisesti toimineelle teekkarille, joka pyyteettömällä työskentelyllään on vienyt yhdistyksen tai teekkarijärjestöjen toiminnan päämääriä eteenpäin. Huomionosoituksen saaja on oikeutettu kunniakkaasti kantamaan Kelpo Teekkarin avainta.” 

Kelpo Teekkareiksi tänä vuonna nimitettiin: 

Aleksi Heininen 
Nella Rajala 
Petteri Niemi 
Juho Lautala
 

Valtavat onnittelut uusille Kelpo Teekkareille! Olette avaimenne ansainneet! 

Lisäksi Lakinlaskijaisten alussa järjestettiin Tupsugaala, jossa jaettiin ensimmäiset tupsut ikinä! Teekkaripassi on nyt ollut käytössä ensimmäisen vuotensa. Teekkaripassiin kerätään pisteitä erilaisista teekkariyhdistyksen ja muiden järjestöjen nakeista, luottamustoimista ja muusta aktiivisesta toiminnasta yhteisön hyväksi. Tarpeeksi pisteitä keränneille teekkareille myönnetään tupsuja, jotka voi laittaa esimerkiksi haalareihin esille kertomaan aktiivisesta toiminnasta. 15 pistettä oikeuttaa mustaan tupsuun, joita päästiin tänä vuonna jakamaan 10 kappaletta.  

Mustan tupsun ansaitsivat: 

Anniina Morelius  
Eetu Hartikainen  
Janita Rintala  
Jesse Varis  
Juho Lautala  
Jussi Kekki  
Lauri Ahlqvist

Lassi Raami
Sami Hartala
Samuli Ratas

Onnittelut tupsuista! 

Pisteiden kerääminen kohti seuraavaa Tupsugaalaa ja tupsuja on jo alkanut! Pisteitä voi kerätä 1.9.2021 – 31.8.2022 välillä. Lähde siis keräämään pisteitä kohti omaa tupsuasi tai kirkasta sen väri metallinhohtoiseksi! Lisätietoa sivulta Teekkaripassi.