Järjestömestari

Morjesta!

Olen toiminut tänä vuonna Tampereen Teekkarien järjestömestarina. Järjestömestarina toimenkuvaani kuuluu lyhyesti yhteydenpito jäsenjärjestöihin, niiden kanssa tehtävän yhteistyön ylläpito, palkitsemiskulttuuri sekä jäsenpalvelut.

Teekkarijärjestöjen yhteistyön tärkein kanava on kaikkien kiltojen sekä INTOn puheenjohtajista muodostuva Kiltaneuvosto, jonka puheenjohtajana järjestömestari toimii. Kiltaneuvosto toimii linkkinä järjestöjen välillä sekä puheenjohtajien yhteisenä tukipilarina. Kiltaneuvoston kautta olen päässyt paalupaikalle seuraamaan jokaisen killan toimintaa! Lisäksi olen tarvittaessa ollut yhteydessä vanhoihin ja uusiin kannatusjäseniin.

Palkitsemiskulttuurin osalta ehkä näkyvin ja hienoin tehtävä on ollut Kelpo Teekkarien julkistus. Lisäksi olen ollut yhteyshenkilönä yhdistyksen kunniatoimikunnan ja hallituksen välillä, sekä vastannut Teekkaripassin ensimmäisestä toimintavuodesta. Jäsenpalvelut ovat jatkuvasti kehittyvä osa-alue, josta löytyy vielä paljon lunastamatonta potentiaalia! Tänä vuonna olen pyrkinyt tuomaan jäsenpalveluita hieman enemmän esille. Esimerkiksi yhdistyksen kaluston lainaaminen on vastuullani, vaikka sitä joustavasti yhdessä hallituksen kanssa tehdäänkin.

Tänä vuonna hallituksella oli useita toimintasuunnitelmaan kirjattua projekteja, joista sain kontolleni teekkarivaltuuston toiminnan vakiinnuttamisen. Sen ohessa olen muutenkin ottanut jonkin verran koppia teekkarivaltuustosta esimerkiksi sen perehdytyksien ja virkistäytymisen osalta. Lisäksi olen osallistunut strategia- ja yhdenvertaisuusprojektien edistämiseen sekä tietysti hallituksen kokouksiin ja kaikenlaisiin muihin sekalaisiin, juokseviin asioihin. Hallitusvuosi on ollut tähän mennessä erittäin mielenkiintoinen ja täällä on päässyt pohtimaan itselle tärkeän tamperelaisen teekkarikulttuurin asioita aivan uudesta näkökulmasta ja monipuolisesti. Yhdessä tekemisen meininki on meillä ollut huikea, ja apua on saanut sekä päässyt itse auttamaan muita pesteissään aina tarvittaessa!