Haku historiikkitiimiin on auki!

Tampereen Teekkarit hakee historiikkitiimiä toteuttamaan tamperelaisen teekkariuden historiikkia julkaistavaksi yhdistyksen 60-vuotisjuhlille. Tiimin tehtävänä on suunnitella ja koota historiikki, joka kertoo erityisesti tamperelaisen teekkariuden vaiheista edellisen historiikin (Koskessa kastetut 2002) julkaisun jälkeen. 

Projekti aloitetaan alkuvuodesta 2022 ja historiikin on tarkoitettu valmistuvan syksyyn 2025 mennessä, jolloin Tampereen Teekkarit täyttää 60 vuotta. Projektin suunnitellaan siis kestävän noin 3 ja puoli vuotta. Ensisijaisesti haemme projektiin tekijöitä, jotka voivat sitoutua projektiin koko ajaksi, mutta voit hakea myös lyhyemmäksi ajaksi mukaan. 

Millaisia tekijöitä historiikkitiimiin haetaan? Tärkein hakukriteeri on kiinnostus tamperelaista teekkarikulttuuria ja sen historiaa kohtaan. Lisäksi eduksi hakuprosessissa voidaan katsoa erityistaidot, kuten taitto, visuaalisen suunnittelun osaaminen tai hyvät verkostot. Haemme myös tiimille vetäjää, joten ilmoitathan hakulomakkeessa, jos sinulla olisi kiinnostusta johtaa historiikkitiimiä. Tiimiin hakeaksesi voit olla niin alumni kuin opiskelija. 

Projektin ohjauksessa tulee olemaan mukana myös Tampereen Teekkarien hallituksen jäsen. Historiikkitiimille tullaan maksamaan projektipalkkiota, jonka suuruudesta päättää hallitus 2022.  

Haku historiikkitiimiin on auki 14.12.2021-31.1.2022. Hakuajan sulkeuduttua Tampereen Teekkarien hallitus haastattelee hakijat ja valitsee hakijoista tiimin tekemään historiikkia.