Hallituksen kevätkuulumiset

Vuosi 2022 on alkanut ja se tarkoittaa sitä, että myös uusi Tampereen Teekkareiden hallitus on aloittanut toimintansa! Vaikka vuotta on kulunut kaiken kaikkiaan vain 1,5 kuukautta, on hallituslaisten työpöydille mahtunut jo monenlaista. Alkuvuosi on vierähtänyt nopeasti perehtymisen, eri rekrytointien, kokoustamisen ja toiminnan suunnittelun sekä sidosryhmätapaamisten parissa. Myös uusi Teekkarijaosto sekä Wappusihteerit valittiin ja kyseiset tahot tekevätkin tällä hetkellä jo kovaa työtä niin tulevien tapahtumien kuin Suomen Suurimman Wapun toteuttamiseksi! 

Tälle vuodelle on odotettavissa muun muassa yhdistyksen uuden strategian jalkauttamista, toimintasuunnitelmaprojektien työstämistä sekä taas yhden kulttuuririkkaan vuoden toteuttamista, ilman koronaa tai sen kanssa. Tämän lisäksi hallituksella on kova into kehittää yhdistyksen toimintaa entisestään. Mutta keitä ne hallituslaiset sitten ovat ja mitä he oikeasti tekevät? Eteenpäin selattuasi pääset tutustumaan tämän vuoden hallituslaisiin sekä heidän pesteihinsä paremmin. 

Jos mitään on mielen päällä liittyen teekkarikulttuuriin tai -yhteisöön, meihin hallituslaisiin voi olla rohkeasti yhteydessä Telegramissa, sähköpostitse hallitus@tampereenteekkarit.fi tai nettisivujen palautekilkkeen kautta! 

Mukavaa alkuvuotta 2022 ja näkemisiin/kuulumisiin, 

TTH22 

Puheenjohtaja 

 Morjestaa! Meikäläinen on Saana, 5. vuoden raksateekkari. Tänä vuonna oon saanut kunnian toimia Tampereen Teekkareiden hallituksen puheenjohtajana. Puheenjohtajan pestissä olennaista on huolehtia, että homma toimii ja yhdistys menee eteenpäin. Edeltävään kuukauteen onkin kuulunut paljon Telegram- ja sähköpostiviestittelyä, hallituksen kokouksien sekä iltakoulujen valmistelua ja yhdistyksen toiminnan organisointia yhdessä hallituslaisten kanssa. 

Harrastuksiini kuuluu tanssi ja viherkasvien hengissä pito (todennäköisyys, että saan pidettyä ne hengissä, on tällä hetkellä 0.80). Oon myös dokumenttien suurkuluttaja ja kaikenlainen metsässä samoilu niin kunnon vaellusreissun kuin kevyemmän kävelylenkin muodossa on lähellä sydäntä. 

Kulttuurimestari 

Helou kaikille! Mä oon Jossu, tän vuoden kulttuurimestari. Opinnot oon aloittanut vuonna 2018 YKIllä, mutta tänä syksynä lähdin alanvaihtohommiin ja opiskelen nykyään tietojohtamista Man@gerilla. Kulttuurimestarin pestiin kuuluu Wapun järkkääminen näin keväällä, ja syksyllä puolestaan vastuualueena on Tampereen teekkarien vuosijuhlat, joita perinteisesti lokakuun lopulla päästään juhlimaan.  

Vapaa-ajalla (ja usein myös luentojen ja kokousten aikana) tykkään neuloa, villasukkia ja villapaitoja alkaa jo olla kaapit pullollaan. Sen lisäks tulee myös näin talvisin hiihdeltyä, ja aika ajoin myös katteltua telkkarista kun muut hiihtää, luettua kirjoja ja tehtyä sudokuja. Kuulemma mun lemppariaktiviteetit muistuttaa enemmän eläkeläisen kun parikymppisen opiskelijan touhuja, mutta voin suositella lämpimästi. 

Talousmestari

Hiiohoi ja halojatapäivää meikä on Mikko, neljättä vuotta tietojohtamista pähkäilevä viiksekäs mies Ylöjärveltä. Tämä vuosi menee Tampereen Teekkarien talousmestarin pestissä muiden järjestöhommien seurana, eli hoidan järjestön rahaliikennettä ja taloussuunnitelmia muun toiminnan taustalla. Tämän lisäksi toimin Man@gerin alumnivastaavana ja hääräilen TEA-Clubilla järjestämässä kyykkää. Opintojen puolesta olen keskittynyt ohjelmistotuotantoon muiden tietojohtamisen opintojen rinnalla ja teenkin ensimmäistä vuotta töitä teollisuuden ohjelmistotuotannon parissa. 

Mahdollinen vapaa aika kuluu paljon koululla röhnöttämiseen ja muuhun “opiskelija”toimintaan, kouluun liittyvän vapaa-ajan ulkopuolella pelailen PC:llä kaikenlaista ja jos urheilemaan innostuu, niin pääasiassa tulee juostua, suunnistettua, hiihdettyä ja käytyä salilla. 

Teekkarimestari

Morjens! Meikä on Ilona, neljännen vuoden koneteekkari ja tänä vuonna toimin teekkarimestarina Tampereen Teekkareissa. Hommiini kuuluu keskeisimpinä lakkiasioiden hoitaminen ja teekkarijaoston puheenjohtaminen eli oon vastuussa meidän tamperelaisesta teekkarilakista sekä jaoston kautta monista meidän poikkitieteellisistä teekkaritapahtumista. Tykkään suunnitella juttuja ja puuhastella monenlaista niin järjestöpestien kuin muunkin vapaa-ajan puitteissa. Harrastan kestävyysurheilua, etupäässä juoksua ja pyöräilyä melko intohimoisesti ja säännöllisen epäsäännöllisesti muun muassa piirrän ja luen kirjoja. 

Fuksimestari

Hoihei! Mä oon Joel, kolmannen vuoden sähköteekkari ja toimin tänä vuonna Tampereen Teekkareiden fuksimestarina. Fuksimestarin tehtäviin kuuluu tekniikan alan uusien opiskelijoiden tuutoritoiminnan sekä fuksikasvatuksen toteuttaminen ja valvominen. Pestiin mahtuu myös liuta muita pienempiä mutta yhtä tärkeitä hallitushommia.  

Olen myös tamperelaisin raumalainen koko Suomessa. Supervoimiini kuuluu tapahtumien organisointi olemassa olevien tapahtumien päälle ja ovien, joissa lukee vedä, työntäminen. Koulun ja järjestöhommien ohella tykkään lukea, laulaa karaokea ja korjata vanhoja ranskalaisia autoja. 

Viestintämestari 

Morjenttes! Minä olen Benjami suoraan Lapin urbaanista keskuksesta Tornionjokilaakson sydämestä Ylitorniolta Tampereelle karannut 5. vuoden raksa teekkari ja toimin seuraavan vuoden Tampereen Teekkarien viestintämestarina.  Viestintämestarin tehtäviin kuuluu muun muassa meidän viestinnästämme vastaaminen, viestintäkanavien ylläpitäminen sekä niiden päivittäminen. Tämän kauden tavoitteena on saada meille uudet nettisivut ja vahvistaa Tampereen Teekkareiden viestintää entisestään. 

Hallintomestari

Moro nääs! Nimi on Joonas Yli-Huhtala ja tänä vuonna pääsen toiminaan Tampereen Teekkarien Hallintomestarina. Oon 4. vuoden raksateekkari, tekniikan kandi ja kotoisin Keravan vierestä, Järvenpäästä. Mun pesti on täysin uusi tässä hallituksessa mutta pääpiirteittäin hommiin kuuluu Teekkarivaltuuston hallinnointi, tosuprojektien edistäminen, hallituksen kokousten sihteeröinti ja mahdollinen edunvalvonta yhdessä TREYn kanssa. Toimin myös Teekkarisäätiön sihteerinä ja yhdyssiteenä Tampereen Teekkareihin. Pestiin saattaa myös vuoden aikana tulla muutoksia, mutta katsellaan niitä sitten syssymmällä. Kysyttävää? Laita vaikka viestiä telegramissa. 

Järjestömestari 

Heloust haloust! Meikäpoika on Olli Pettersson ja toimin Tampereen Teekkareissa järjestömestarina. Oon 4. vuoden tietojohtaja, tekniikan kandidaatti ja koko lailla hauska tyyppi Kangasalta. Järjestömestarin hommiin kuuluu jäsenpalvelut ja niiden kehittäminen. Jäsenpalveluiden lisäksi Tampereen Teekkareiden palkitsemiskulttuuri ja sen kehittäminen on meikäläisen heiniä. Ei kai siitä sen, kiinni saa esim. telegrammissa, jos saa ja näin. 

Yritysmestari

Moro! Olen Jusa Pietilä viidennen vuoden koneteekkari. Tämän vuoden toimin Tampereen Teekkarien yritysmestarina. Pestiini kuuluu yhteydenpito yrityksiin sekä sidosryhmiin. Kauteni tärkeimpiä tehtäviä on kehittää sekä vakiinnuttaa Tampereen Teekkarien yritystoimintaa.