Haku Tampereen Teekkareiden myyntikoordinaattoriksi on auki!

Tampereen Teekkarit etsii uutta työntekijää riveihinsä. Haussa on myyntikoordinaattori, jonka tehtäviin kuuluu yhdistyksen yritysyhteistyön kehittäminen ja yritysmyynti. Tehtävää pääsee hoitamaan yhdessä yritysmestarin ja koko muun hallituksen kanssa, joten yksin ei hommien parissa tarvitse puurtaa. Lisäksi työn tueksi tarjotaan koulutusta.  

Myyntikoordinaattorilta odotetaan oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta myyntityöhön. Lisäksi haussa painotetaan aiempaa kokemusta yritysyhteistyöstä. Vaikka myyntikoordinaattorin tukena on koko hallitus, on koordinaattorin kyettävä itsenäiseen työskentelyyn yrityksiä kontaktoidessa. 

Myyntikoordinaattori toimii provisiopalkalla. Palkasta sovitaan tarkemmin hallituksen ja valitun työntekijän kanssa. Lisätietoa hausta ja pestin sisällöstä voi kysellä Tampereen Teekkarien yritysmestarilta yritysmestari@tampereenteekkarit.fi. 

Haku myyntikoordinaattoriksi on auki 01.03.2022-13.03.2022. Hakuajan jälkeen Tampereen Teekkarien hallitus haastattelee hakijat ja valitsee hakijoiden joukosta myyntikoordinaattorin. 

This message concerns the application for a new employee for the Teekkari Union of Tampere. This time, we are looking for a sales coordinator. Unfortunately, this position requires fluent Finnish.  

Haku aika on päättynyt.