Haku laulujaostoon 2022 on auki 

Tampereen Teekkarit ry on valtuuston kokouksessa 1/2022 päättänyt julkaista Tampereen PerinneSeura ry:n puolesta laulukirja Rasputimen n. 12. painoksen. Laulukirjan toimitus pysyy PerinneSeuran vastuulla.

Tampereen Teekkarit kaipaakin nyt yhteisön apua, sillä uuden painoksen sisällön läpikäymiseen yhdistys etsii kolmea (3) edustajaa Laulujaostoon! Laulujaosto on elin, joka koostuu kolmesta PerinneSeuran edustajasta sekä kolmesta Tampereen Teekkareiden edustajasta. Laulujaoston tehtävänä on läpikäydä laulukirjaan tulevat sekä sinne jäävät laulut.

Laulujaostoon voi hakea kaikki fuksista n. vuosikurssiin. Paikkoja täyttäessä painotamme mielenkiintoa teekkarilaulukulttuuria kohtaan sekä näkemyksiä laulukulttuurista. Laulujaoston on tarkoituksena kokoontua kerran viikossa touko- ja kesäkuun ajan.

Hakuaika Laulujaostoon päättyy perjantaina 8.4. klo 23.59. Hakuajan jälkeen Tampereen Teekkarien hallitus haastattelee hakijat.

Laulujaostosta ja hausta voi kysyä lisätietoja Saana Romulalta sähköpostitse puheenjohtaja@tampereenteekkarit.fi tai Telegramissa @Loimio