Hae Teekkarijaostoon!

Tänä vuonna meille tamperelaisille teekkareille koittavat uudet tuulet, kun teekkarikulttuurin ylläpitovastuu siirtyi vuodenvaihteessa edesmenneeltä TTYY:lta Tampereen Teekkareille. Vuosi 2019 on yhdistyksen ensimmäinen toimintavuosi, ja jos haluat olla mukana ylläpitämässä teekkarikulttuuria ja tekemässä hauskoja asioita, hae Teekkarijaostoon!

Teekkarijaoston tehtävä on teekkarikulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen Tampereella. Teekkarijaosto järjestää monipuolista teekkarihenkistä toimintaa, kuten tempauksia, lauluiltamia ja teemasitsejä. Tässä jaostossa saat arvokasta kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista sekä paljon, paljon uusia kontakteja ja hyviä ystäviä. Teekkarijaostossa toimiminen on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan omia hauskoja ideoita suuressa mittakaavassa, kehittämään omia organisointitaitoja ja kehittää arvokasta kulttuuriperintöä Tampereen teekkarien keskuudessa.

Tule antamaan osaamisesi Tampereen Teekkarien käyttöön ja tekemään vuodesta ikimuistoinen!

Teekkarijaostoon voi hakea kuka vain teekkarikulttuurista ja tekemisestä kiinnostunut jäsenjärjestön jäsen. Fukseilta haku on kuitenkin suljettu, koska he vielä opettelevat teekkariuden saloja. Lisätietoja jaostosta ja hausta voi kysyä teekkariyhdistyksen teekkarimestari Julius Haapakoskelta julius.haapakoski@tuni.fi.

Lähetä hakemuksesi 20.1. klo 23:59 mennessä.

Täytä hakemus tästä!

Lisää tietoa sektoreista

Vuosijuhlat

Vuosijuhlavastaavat järjestävät Tampereen Teekkarit ry:n vuosijuhlat yhdessä yhdistyksen kulttuurimestarin kanssa.

Tapahtumat

Tapahtumavastaavat ovat päävastuussa teekkarijaoston tapahtumien järjestämisestä, tapahtumien ideoinnista ja tapahtumatoiminnan kehittämisestä. Perinteisiä teekkarijaoston tapahtumia ovat mm. sukulaissitsit, pikkujouluristeily ja lakinlaskijaiset. Tapahtumavastaavana pääsee varmasti ideoimaan paljon uutta ja innostavaa!

Kulttuuri

Kulttuurivastaavana pääsee teekkarikulttuurin ja tamperelaisen teekkariuden ytimeen. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi teekkarimuseon ylläpitämistä ja kehittämistä sekä mieleenpainuvien tempausten järjestämistä.

Lukkari

Lukkari on vastuussa yhdistyksen laulukulttuurista ja sen kehittämisestä. Tärkeimpiä tehtäviä ovat lukkarikoulutusten järjestäminen, teekkarilauluun liittyvien tapahtumien ideoiminen ja yhdistyksen sitsien lukkarina toimiminen. Teekkarijaoston lukkari aktivoi myös muita teekkarilaulusta innostuneita.

Viestintä

Viestintävastaava huolehtii teekkarijaoston tiedotuksesta ja näkyvyydestä tehden tiivistä yhteistyötä yhdistyksen viestintämestarin kanssa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi Facebook-tapahtumien ja julisteiden tekoa.