08.03. Fuksineuvoston Fuksisitsit

Tiedätkö millainen homma ne sitsit oikein on? Oletko kuunnellut ihmeissäsi vanhojen setien ja tätien tarinoita hienoista sitseistä ja vuosijuhlista? Haluaisitko kokea, millainen meno on akateemisissa pöytäjuhlissa? Pelkäätkö kuitenkin, että etiketti tai oikeanlainen juhlakäytös eivät ole hallussa? Vai oletko jo konkarisitsaaja ja vain rakastat juhlahumua? Ei hätää, sillä kevään 2019 fuksisitsit ovat täällä!

Fuksisitsit ovat nimensä mukaisesti fukseille tarkoitetut sitsit, joissa voi rennoin mielin tutustua akateemisen pöytäjuhlan saloihin. Tutuksi tulevat niin käytöstavat, kuin sitsien yleinen kulkukin. Muutama uusi laulukin saattaa tarttua mukaan. Juhlien jälkeen suunnataan huikeille jatkoille salaiseen paikkaan X.

Kevään fuksisitsit järjestetään perjantaina 8.3. Laulumajalla (Takojankatu 1) klo 18 alkaen ja juhlat kustantavat 25 euroa. Sitsejä vietetään tänä vuonna Casino -teeman hengessä, joten tiedossa on huikeaa tunnelmaa Las Vegasin tyyliin! Muistathan myös pukeutua pukukoodin/teeman mukaisesti.

Ilmoittautuminen tapahtuu Holvi-sivuston kautta tästä painamalla. Maksu on suoritettava ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten ole valmiina heti ilmoittautumisen avautuessa! Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 18.2.2019 klo 12:00. Sitseille pääsee mukaan myös muutamia vanhempia tieteenharjoittajia (tässä yhteydessä vuosikurssit kolmosesta ylöspäin). Vanhukset ilmoittautuvat myös Holvissa.

Olit sitten ensikertalainen tai jo konkari sitseillä kävijä, ilmoittaudu rohkeasti mukaan sitsaamaan!

Menossa mukana myös TEK!

Parhain terveisin,
Fuksineuvosto ♥