3.9. Fuksikiertoajelu

Moron Fuksi!

Etkö ole paljasjalkainen tamperelainen? Oletko turusta? Onko Tampereen keskusta sinulle kuin labyrintti? Etkö ikinä löydä Keskustorille saati baariin? Vai oletko Tampereelta ja haluat tulla kiertämään rakkaimman kaupungin maisemia hyvässä seurassa? Vastasitpa mihin tahansa kysymykseen kyllä tai ei, Fuksineuvosto järjestää juuri Sinulle makoisan kiertoajelun 3.9.!

Osallistu ilmaiselle Fuksikiertoajelulle ja opi kaikki tarpeellinen Hervannasta ja Tampereesta sekä niiden historiasta! Nauti ikimuistoisesta bussimatkasta yhdessä fuksikaveriesi kanssa! Fuksikiertoajelulla istut bussiin, ihailet Tampereen maisemia ja kuuntelet kaikekokeneiden oppaiden tarinoita ympäröivistä maamerkeistä. Tämä ei kuitenkaan ole normaali tylsä ja kuiva touristikierros, vaan taatusti hauska ja mieltä lämmittävä reissu yhdessä uusien kaverien kanssa.

Loppuhuipennuksena kierros päättyy Opiskelijan Tampereen Syysfesteille Särkänniemeen!
https://www.facebook.com/events/2303462219913446/

Bussit kiertoajelulle lähtevät Tietotalon bussipysäkiltä kello 15.00 sekä 16.30. Koska bussit eivät voi jäädä kauaksi aikaa odottelemaan pysäkille, ole ajoissa ennen lähtöaikaa paikalla! Ja mitä tämä kaikki sinulle maksaa? No ei yhtään mitään!

UNIIKIT FUKSIPISTEET