Ehdota kunnianosoituksen saajia vuodelta 2021

Vuosi lähenee loppuaan, joten Tampereen Teekkarien hallitus on päättänyt antaa tunnustusta kuluneen vuoden onnistumisista tamperelaisessa teekkariyhteisössä. Tampereen Teekkarit jakavat tänä vuonna ”Vuoden teekkaritempaus”, ”Vuoden teekkaritapahtuma” sekä ”Vuoden teekkarivaltuutettu” -kunnianosoitukset aktiivisille toimijoille. Alta löydät määritelmät jaettaville kunnianosoituksille. Voit myös ehdottaa uutta palkitsemiskategoriaa!

Ehdota tämän lomakkeen kautta tiistaihin 14.12. mennessä!  

Vuoden teekkaritempaus 
Vuoden teekkaritempauksen teemana on ollut ajankohtainen tai yleinen asia, joka on yhteiskunnallisesti tärkeä ja teekkarien kannalta epäitsekäs. Tempaus on esittänyt teekkarit hyvässä valossa ja kohottanut teekkari-itsetuntoa. Tempaus ei ollut mielenosoitus ja se tehtiin hyvässä hengessä. 
Palkittava taho: pulju/henkilö/ryhmä 

Vuoden teekkaritapahtuma 
Vuoden teekkaritapahtuma on huikea teekkarihenkinen tapahtuma, joka voi olla jotain täysin uutta tai jo perinteinen, vuosittain toistuva tapahtuma. Tapahtuma ilmentää teekkarihenkisyyttä.  
Palkittava taho: pulju/henkilö/ryhmä 

Vuoden teekkarivaltuutettu 
Vuoden teekkarivaltuutettu on hoitanut valtuutetun tehtävänsä mallikkaasti ottaen rohkeasti kantaa päätettäviin asioihin. Hän on käynyt aktiivista keskustelua niin kokouksissa kuin niiden ulkopuolellakin.  
Palkittava taho: henkilö/valtuustoryhmä