Kesä A-Insinöörinä on aikaa kasvaa asiantuntijaksi

A-Insinööreillä vapaus, vastuu ja työssä viihtyminen eivät ole vain tyhjiä sanoja, vaan näkyvät aidosti työn arjessa. Työtä tehdään hyvällä asenteella, uusia ideoita arvostetaan, opiskelijan osaamiseen luotetaan ja jokaiselle annetaan tilaa loistaa. Ja aamut aloitetaan puuroa paremmalla aamiaisella. Työpäivän jälkeen voi vaihtaa vapaalle harrastusporukassa vaikka jalkapallon tai pilateksen parissa.

A-Insinöörit on ihmisenkokoinen insinööritoimisto, mikä näkyy myös tavassa, jolla osaajia johdetaan. Teknologiajohtajamme Ville Laine kuvaa rooliaan esimiehenä näin: ”Tehtäväni on antaa tiimini suunnittelijoille vapaus tehdä oikeaksi katsomiaan asioita ja auttaa heitä menestymään itsenäisinä asiantuntijoina. Tehtäväni on poistaa esteitä ja madaltaa kynnystä kehityshankkeiden tieltä.”

Suunnittelijana Ville on superlatiivien mies. Tampereen teknillisen yliopiston kasvatti on ollut suunnittelemassa Etelä-Koreaan maailman suurinta kiertopetitekniikalla toimivaa monipolttoainekattilaa, Euroopan korkeinta lipputankoa Haminaan ja näyttävää julkisivusäleikköä Helsinki-Vantaan lentokentälle.

”Hyppään uhkarohkeasti kohti uutta ja luotan siihen, että pystyn ja uskallan”, on Villen motto. Toimi sinäkin samoin ja lähetä hakemuksesi kaikkien aikojen kesätyöpaikkaan nyt!

Täytä hakemuksesi: www.ains.fi/ura