6.3. Fuksineuvoston fuksisitsit

Tiedätkö millainen homma ne sitsit oikein on? Oletko kuunnellut ihmeissäsi vanhojen setien ja tätien tarinoita hienoista sitseistä ja vuosijuhlista? Haluaisitko kokea, millainen meno on akateemisissa pöytäjuhlissa? Pelkäätkö kuitenkin, että etiketti tai oikeanlainen juhlakäytös eivät ole hallussasi? Ei hätää, kevään 2020 fuksisitsit ovat melkein täällä!

Teemana toimii KiltaGaala! Kaiva siis vaatekaapistasi oman killan väriset juhlatamineet ja lähde pitämään hauskaa!

Fuksisitsit ovat nimensä mukaisesti fuksien omat sitsit, joissa voi rennoin mielin tutustua akateemisen pöytäjuhlan saloihin. Tutuksi tulevat niin käytöstavat, kuin sitsien yleinen kulkukin. Muutama uusi laulukin saattaa tarttua mukaan. Juhlien jälkeen suunnataan huikeille jatkoille salaiseen paikkaan X.

Kevään fuksisitsit järjestetään perjantaina 6.3. Laulumajalla (Takojankatu 1) ja ne kustantavat 22,45€. Ilmoittautuminen tapahtuu Holvin kautta 13.2 klo 12 ja ilmolinkki julkaistaan tapahtuman sivuilla ja kuvauksessa myöhemmin. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla hereillä, kun ilmo aukeaa!

Sitseille pääsee mukaan myös muutamia vanhempia tieteenharjoittajia (tässä yhteydessä vuosikurssit kolmosesta ylöspäin). Myös vanhukset ilmoittautuvat Holvin kautta oman ilmolinkkinsä kautta, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki fuksit rohkeasti mukaan sitsaamaan!

Dresscode: Tumma puku oman killan väreillä höystettynä
Tietoa pukukoodeista ja sitseistä yleisesti: https://tampereenteekkarit.fi/teekkarikulttuuri/vuosijuhlat/

MITÄ: Fuksisitsit
MISSÄ: Laulumaja, Takojankatu 1
MILLOIN: Perjantaina 6.3.
Liput: 13.2. Klo 12:00

Ilmottautuminen:
HUOM! Sivulla on fukseile ja vanhoille eri ilmot!
https://holvi.com/shop/tampereenteekkarit/

Rakkain terveisin,
Fuksineuvosto ♥