2.11. Tampereen teekkarit 54 vuotta!

Elettiin 1400-luvun loppua. Taide, tiede ja tekniikka eivät olleet toisiaan poissulkevia asioita. Jo Leonardo da Vinci sen tiesi, tunnetaanhan hänet taitelijana, anatomian tutkijana ja insinöörinä. Renessanssin aikoihin da Vinci kehitteli monia aikaansa edellä olevia keksintöjä, joista kaikkia ei pystytty aikanaan toteuttamaan. Näistä muutamina esimerkkeinä mainittakoon helikopteri, aurinkovoimala ja panssarivaunu.

Eletään vuoden 2019 loppua. Tampereen teekkarit juhlivat 54-vuotista taivaltaan uudelleensyntyneenä, uuteen aikaan siirtyneenä, ja haluamme kutsua teidät mukaan. Juhlat järjestetään Ravintola Ziberiassa (Itäinenkatu 9) lauantaina 2.11. klo 18.00 alkaen. Pääjuhlan jälkeen juhlia jatketaan paikassa X. Juhlat eivät suinkaan lopu lauantaihin, vaan jatkuvat vielä sunnuntain puolella 3.11. Bommarissa klo 12:00 silliksen merkeissä! Sillis sisältyy illalliskorttiin, mutta pelkästään sillikselle voit osaa lipun 12 €:n hintaan. Tapahtumiin on esteetön pääsy.

Illalliskorttien ja sillislippujen myynti alkaa 16.9. klo 12.00 Tampereen Teekkarien verkkokaupassa (https://holvi.com/shop/tampereenteekkarit/), ja on auki 2.10. klo 12.00 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Illalliskortin hinta on opiskelijalle 90 € ja valmistuneille 110 €. Lisäksi on mahdollista lunastaa kannatuskortti hintaan 150 €, jolla tuet yhdistyksen toimintaa.

Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Mikäli mitään kysyttävää juhliin liittyen tulee, ole rohkeasti yhteydessä kulttuurimestari(a)tampereenteekkarit.fi.

Facebook tapahtumaan pääset tästä.